zondag 21 februari 2010

zondag 21 februari

Het feestje van gisteren heeft ons blijkbaar meer vermoeid dan we denken en we slapen bijna tot de middag.
Wanneer we tot inzicht komen dat we nog heel wat werk voor de boeg hebben, springen we uit ons bed.
We beseffen dat onze week vakantie morgen begint (en die van jullie erop zit hihi). We hebben onszelf verwend en ons een weekje safari gegund.
We beginnen met het maken van onze valies. Dit gaat iets trager dan verwacht en algauw is het terug tijd om de muziekwedstrijd verder te zetten. Vandaag maken we ook de vele winnaars bekend. We hebben zowel voor de meisjes als voor de jongens een gouden, een zilveren en een bronzen plaats. Voor iedereen hebben we cadeautjes voorzien. De meisjes verwennen we met oorringen en armbandjes, de jongens met zonnebrillen.
Het koekjesgeld en het geld dat we van stad Damme kregen, hebben er vandaag terug voor gezorgd dat de kinderen nog gelukkiger zijn dan ze al waren.
Het is een supertoffe namiddag en de kinderen genieten er duidelijk ook van. ’s Avonds maken we zelf frietjes – ja ook hier kennen ze dat. Het smaakt heerlijk en met een goedgevulde maag maken we onze valies terug verder.
Dat we een week vakantie hebben, houdt dus ook in dat we deze week niets op de blog zullen kunnen zetten. U zult dus een hele week op uw honger moeten zitten maar we beloven u nu al dat we achteraf een uitgebreid verslag zullen typen.
We hebben onze safari via Belgen kunnen regelen die hier sedert 4 jaar wonen. Zij hebben heel wat voor ons afgebeld en we weten zeker dat we in goede handen zullen terechtkomen.
We gaan ofwel 2 of 3 dagen op safari. Daarna zullen we Morogoro bezoeken, dit is een stadje die blijkbaar de moeite blijkt te zijn.
We laten het u zeker weten!
Voor de rest wensen we jullie een aangename werkweek toe en graag tot volgende week.
P.S. we zullen zeker genieten!

2 opmerkingen:

  1. 'k mis jullie meisjes!
    Blijven genieten hé!

    lieve zoen..x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyla,
    We bekijken af en toe blog, het is tof om te horen dat jullie het ook goed stellen. Niet te warm? Niet te veel muggen? Missen jullie het Belgische eten ook? Zijn jullie ook al verdikt (moest ik van Sarah en Katrien vragen)? En de natuur: hoe was de safari? Daar zijn we stiekem wel echt jaloers op zu.
    Hier alles goed: plakkerig warm, toffe kinderen, mooie omgeving, ... We hebben al redelijk wat stage gedaan, dus de vakantie komt in zicht. Daar kijken we naar uit, want de stage is best wel moeilijk. Vanaf morgen gaan we alle klassen differentiëren en organiseren we een bewegingsweek. Daar kijken we erg naar uit.
    Nog heel veel plezier in Tanzania, geniet nog van de kinderen, van het land, van jullie verblijf. Jullie verdienen het.
    Stel het daar nog goed.
    Groetjes
    Sarah, Katrien en Sam

    BeantwoordenVerwijderen