woensdag 3 maart 2010

zondag 28 februari

Het was een korte nacht. Om 7 uur worden we opgehaald door een taxi die John voor ons heeft geregeld. We moeten zo vroeg op omdat we een busplaats moeten reserveren. De bus komt van Dar Es Salaam en zit dus al zo goed als vol als wij opstappen om 9u15.
De 2 uur wachten zorgt er niet alleen voor dat we ons ontbijt in het hotel gemist hebben maar dat we ook veel geld uitgeven aan het kopen van cadeautjes. De vele verkopers passeren de revue en af en toe laten we ons verleiden door de Afrikaanse gadgets. Dan is het tijd om te vertrekken. Dat het een korte nacht was, voelen we nu nog meer. Onze ogen vallen bijna toe en we proberen een dutje te doen. Dit laatste is echter wat moeilijker aangezien de bus met een hoge snelheid over de hobbelige wegen vliegt.
Wanneer we dan toch de slaap hebben kunnen vatten, worden we plots wakker gemaakt. We zijn in Iringa en moeten er uit. Als we de chauffeur zeggen dat we eigenlijk in Mafinga moeten zijn, besluit hij een kleine omweg te maken.
Twee uur later komen we aan. Als we op school aankomen verspreidt het zich heel vlug dat we terug zijn. De leerlingen komen ons uitbundig begroeten en ze vertellen ons dat ze ons heel hard gemist hebben. Het vleit ons en ’s avonds na het uitpakken bekijken we met hen de vele foto’s van onze super toffe vakantie.
We gaan heel vroeg slapen want we zijn nu echt wel uitgeput. Vakantie hebben is echt wel nog vermoeiend.
Oohja, we hebben genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten