zondag 14 maart 2010

Zaterdag 13 maart

Als namiddagactiviteit hebben we een talentenshow georganiseerd. Alle leerlingen die van zichzelf vinden dat ze een talent hebben, worden een voor een op het podium geroepen. Opnieuw staan we versteld van enkele leerlingen die volgens ons echt wel talent bezitten.
We hebben van iedere klas een jurylid ingeschakeld en zij beslissen voor verschillende categorieën wie de waardige winnaar is.
Deze worden beloond met een cadeautje. Wij en ook het publiek zijn content en we sluiten de namiddag af met een groepsdans.
’s Avonds worden we uitgenodigd op een verjaardagsfeestje van Diana. We denken eerst dat het om een meidending gaat maar als we de klas naderen zien we dat het hele lokaal versierd is.
De twee klassen uit het 7e en de familie van Diana is uitgenodigd.
Er zijn koekjes, frisdrank en zelfs een heuse verjaardagstaart voorzien.
Het feestje is net een mini send-off. De rituelen zoals verwelkoming, de mc die alles aan elkaar praat, het gebed, het eetritueel, het proostmoment, … Het grote verschil is dat het dit keer kinderen zijn die het feestje ondergaan en dat het allemaal iets minder stroef verloopt.
Wij zijn dit keer samen met de familie de eregasten en voelen ons echt vereerd. Het feestje is voor ons een leuke aangelegenheid.
We kijken nog naar een filmpje en zoeken daarna zelf Klaas Vaak op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten