zondag 14 maart 2010

Maandag 8 maart - Donderdag 11 maart

Deze week is een gewone werkweek voor ons. Er is niet echt iets gebeurt wat noemenswaardig is om te vertellen.
We beseften wel dat ons verblijf hier aan het inkorten is. Met dat besef bekeken we onze takenbundel en een ambetant gevoel overmeesterde ons bij het zien van het vele werk die we nog voor de boeg zullen hebben bij onze thuiskomst. We besloten om onze mouwen nog meer op te stroppen en te werken aan de taken van Frans. We ontwierpen een Tanzaniaans-Frans spel. De rest van de tijd ging voorbij aan lesgeven en het opstellen van de examens voor de leerlingen.
Onze sportlessen van deze week vielen letterlijk in het water. Een gigantische regenbui zorgde er twee keer voor dat het sportterrein niet toegankelijk was. Ook de avondactiviteiten gingen avond na avond niet door. Telkens wanneer we om 19u30 ons huisje wilden verlaten om een activiteit te geven, viel de elektriciteit uit wat geen licht betekent. De internen gingen vroeg slapen maar met de externen beleefden we wel leuke momenten aangezien zij tot 21u moesten worden bezig gehouden.
Op maandagavond zagen we ook mede door de stroompanne een prachtige melkweg.
We waren helemaal onder de indruk want zoiets maak je niet iedere dag mee.
De vele sterren zorgden bij ons voor een magisch gevoel.
We lieten deze week ook terug kleedjes maken. Dit keer was iedereen meer dan tevreden met het resultaat en we verlangen nu al om ze te dragen. Alleen zullen we niet mogen verdikken aangezien ze redelijk op maat zijn gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten