woensdag 3 maart 2010

zaterdag 27 februari

Na het ontbijt en een plons in het zwembad neemt John ons mee naar Rock Garden. Dit is een grote tuin vol met rotsen waardoor water stroomt. Het is er prachtig en we genieten ten volle als onze gids ons tenminste niet vergezelt. Hij is erg opdringerig en vraagt zelfs letterlijk of we zijn vrouw willen worden. We bedanken hem vriendelijk en vragen of we alleen kunnen zijn. Dit laatste blijkt hij niet zo te verstaan maar als we hem dan heel duidelijk maken dat we hem niet bij ons willen, verlaat hij ons.
Op de grote rotsen aan het kabbelende water eten we onze picknick op. Daarna pikt John ons terug op en brengt ons naar Morogorocity. We doen wat sightseeing en shopping. De een geeft al wat meer uit dan de ander. En als we het gehad hebben nemen we een taxi terug naar het hotel. We nemen nogmaals een duik in het zwembad en ‘s avonds trakteren we onszelf op een overheerlijke maaltijd.
Dan worden we uitgenodigd door de bende die we gisteren hebben leren kennen om hen te vergezellen naar een optreden. Hier zeggen we geen neen op en gaan mee met hen.
Het is een super feestje. De Congolese band geeft zich volledig en wij dansen erop los.
Wel grappig om te weten is dat de bands hier liedjes van 10 à 15 minuten spelen. Ondertussen danst iedereen heel uitbundig mee maar nadat de band zijn liedje heeft gezongen, verlaat iedereen het podium.
Het was een super avond en uitgedanst gaan we slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten